Cosmetica

De wereld van de cosmetica is een traditionele wereld die bepaald wordt door een klein aantal grote spelers , zoals L’Oreal, Coty, Procter & Gamble, LVMH. Het lanceren van eigen merk heeft een hoge instapdrempel en vraagt vaak om grote aantallen.  BNFS heeft de kennis en ervaring voor het creëren en produceren van cosmetica producten om het ook voor u haalbaar te maken.

 

De cosmetica wereld volgens BNF

Brandnew Fragrances heeft laten zien dat er ruimte is voor bestaande en nieuwe merken (nationaal of internationaal) om, vanuit hun eigen merkidentiteit en positie in de markt, een eigen cosmetica product te kunnen lanceren. Om hierin succesvol te zijn, is de specifieke kennis van de cosmeticabranche vereist. De ervaring op het gebied van het creëren van geuren, het produceren en afvullen, de marketing en distributie van deze producten zijn essentiële voorwaarden voor het succesvol introduceren van een product.

Brandnew Fragrances heeft deze kennis en ervaring in huis en is de ideale partner voor het lanceren van uw eigen cosmetica merk. Bekijk hier het werk van Brandnew Fragrances. Voor cosmetica concepten op maat!

De verkoop van uw merk stimuleren via onze concepten?

Comments are closed.